Nyopprykkede Røa besøker Vallefeltet (KGB2) på lørdag kl. 14:00.

Årets andre treningskamp står for tur og for den som ønsker å fylle lørdagen sin med litt norsk fotball igjen, er det bare å ta turen opp til Valle på lørdag.

KGB2 er banen nærmest Vallhall og det er mulig å overvære kampen fra motsatt side av innbytterbenkene. Langsiden langs benkene er holdt av til oppvarming for spillere.

Lørdagens motstander måtte ta turen ned i 1.divisjon etter å ha endt sist i Toppserien 2020. Oppholdet i 1. divisjon ble imidlertid kort for bydelsklubben på Oslo vest.

Med de to tidligere Vålerenga-spillerne Mia Huse og Nadio Pinto vant Røa 1.divisjon forholdsvis komfortabelt, og førstnevnte havnet også på «årets lag» i ligaen.

Der det ble tap mot ØHIL i første treningskamp, er kaptein Stine Ballisager Pedersen klar på at prestasjonen må et hakk opp.

– Forrige kamp ble ganske oppstykket og ustrukturert for vår del med mye bytter og rullering på posisjoner, men så var det viktigste egentlig bare å få litt kamptrening igjen. Nå håper jeg vi kan få litt mer flyt i spillet. Treningene i det siste har i hvert fall vært veldig gode, så tar det jo tid å få alt på plass, men prestasjonen må opp, forteller den danske stopperbautaen.

Får du ikke sett kampen? Den streames også på direktesport.no

 

Denne saken handler omA-LAGET,