27-åringens kontrakt gikk ut ved nyttår og vil ikke være en del av Vålerenga den kommende sesongen.

Tina kom til Vålerenga fra Sandviken i 2016 og fikk med seg 65 kamper i løpet av fem sesonger (i 2020 var hun gravid og fikk følgelig ikke med seg noen kamper).

Her er Tinas egne ord om sin tid i klubben.

– Etter 6,5 (5,5) sesonger med oppturer og nedturer er tiden kommet for å takke for meg. Det har vært utrolig gøy å være med på den reisen Vålerenga har hatt fra å være middelfarer til å etablere seg i toppen av norsk fotball. Jeg vil takke alle i klubben i løpet av min tid her – både spillere, støtteapparat, ledelse og Norges beste supportere, for mange fine øyeblikk sammen og minner for livet. Lykke til videre. Ære være 💙❤️

Jenta fra Finnsnes får fulle skussmål av sportssjef Eli Landsem.

– Tina er av en av dem som faller under karakteristikken «hel ved». Ikke bare er hun et vinnende vesen, men hun har alltid vist en positiv og profesjonell innstilling inn mot trening og kamp, selv når det har variert med spilletid. At hun er ferdig utdannet lærer og har blitt mor i løpet av sin tid her i klubben, sier vel også sitt om Tinas karakter og jeg kan ikke gjøre annet enn å takke henne for en fin tid. Forhåpentligvis ses vi i Toppserien igjen denne sesongen, forteller Landsen.

Tusen takk og lykke til videre, Tina 💙

Denne saken handler omA-LAGET, , ,