Med Simon Hansen på plass som ny hovedtrener, er staben, som skal sørge for at våre fremtidige toppfotballspillere skal ta neste steg, komplett.

Utviklingssjef Monica Knudsen har jobbet de siste månedene med å få alle brikkene på plass.

– Vi er glade for å kunne ønske flere nye ansikter velkommen. Klubben har et stort fokus på å styrke kompetansen i utviklingsarbeidet på jentesiden og dette er et godt kvalifisert team. Spillerne våre er i gode hender.

Teamet

Hovedtrener Simon Hansen.

Simon kommer fra en fulltidsstilling i Nordstrand, der han blant annet har vært hovedtrener for deres G19 interkretslag. Simon har erfaring med analyse fra NFF og aldersbestemte landslag, et engasjement han vil videreføre.

Trenerjobben skal kombineres med å være ansvarlig for klubbens teknologiske plattformer, samt at han blir en viktig brikke i A-lagets stab som analyseansvarlig.

Assistenttrener Tove Tuntland

Tove kommer fra en fulltidsstilling i Frigg. Her har hun hatt ansvaret for klubbens fremadstormende 2. divisjonslag, som har spilt kvalik om opprykk til 1. divisjon de to siste årene. Etter 6 år i Frigg, er Tove klar for nye utfordringer, og vi ønsker henne velkommen til Vålerenga.

Assistent og spillerutvikler Clement Sebazungu.

Clement er student fra NIH, som det neste halve året skal ha sin praksis her i VIF. En av arbeidsoppgavene er å fungere som assistent og spillerutvikler for rekruttjentene. I tillegg vil Clement ha administrative oppgaver på kontoret.  Clement kjenner klubben godt, etter å allerede ha vært trener på ulike nivåer i klubben. Disse treneroppgavene videreføres inn i 2022, samtidig som han blir en viktig brikke for jentenes satsningslag.

Den øvrige staben består av kjente fjes😊

Lucho Arias vil videreføre sitt arbeid som fysisk trener, og går inn i sin andre sesong med A-laget, og sin tredje sesong med rekruttlaget.

Tommy Berntsen er med videre, og går inn i sin andre sesong som klubbens toppspillerutvikler.

Henrik Grendsen fortsetter som keepertrener.

John Katambayi tar også i 2022 jobben som kit manager, i tillegg til at han vil utvikle persepsjonskonseptet «Be your best» videre, sammen med spillerne.

Med denne gjengen på plass, vil våre ambisiøse ungjenter få alle muligheter til å utvikle seg og ta neste steg.

Alt ligger til rette for at klubbens satsningsspillere skal ha god støtte og tett oppfølging på sin reise mot toppfotballen.

Vi benytter også anledningen til igjen å takke trenerne som trer av:

Kenneth Østerås, Darren O`Sullivan og Ole Veum; dere har gjort en uvurderlig jobb med denne gjengen og for klubben. Takk!

Denne saken handler omREKRUTT, TALENT,