På lørdag er det klart for årets tredje treningskamp.

Laget på motsatt banehalvdel er Kolbotn IL, laget som kom på 6.plass i fjorårets sesong forsterket nylig troppen ved å hente Emilie Østerås til klubben. Spilleren med 22 kamper for Vålerenga sitt A-lag var på utlån til klubben i fjor, før overgangen ble gjort permanent i januar.

Etter forrige ukes treningskamp mot Røa hadde hovedtrener Nils Lexerød følgende kommentar:

– Jeg ser at spillerne nå er mer bevisste med tanke på spillestil, de har fått en bedre forståelse av de ulike rollene på banen, og gjør flere gode bevegelser. Man begynner å se konturene av hvordan vi ønsker å fremstå, men vi må bli mye bedre. Alt i alt, et steg fremover.

Kampen spilles kl. 16:00 på KFUM banen (Ekeberg). Det er også mulig å se kampen på direktesport.no.

Denne saken handler omA-LAGET,