Dagens kamp mot Kolbotn endte målløst, til tross for mange målsjanser for damene i blått.

Vålerenga startet med følgende 11: Guro Pettersen, Emma Iversen, Stine Ballisager, Dejana Stefanovic, Janni Thomsen, Rikke Nygard, Thea Bjelde, Stine Brekken, Lina Klech, Agnete Nielsen, Elise Thorsnes.

Det var tydelig at Vålerenga var «på» fra start, de hadde mye ball de første 20 minuttene men uten å skape de helt store sjansene. Janni Thomsen ble spilt fri et par ganger fra sine høyre-vingbekk posisjon og fikk satt opp Elise Thorsnes i god avslutningsposisjon innenfor 16 meteren, men skuddet ble blokkert. Etter 27 kom Thorsnes igjen i god avslutningsposisjon, men valgte å spille gjennom Agnete Nielsen som hadde gjort et bra løp i bakrom, dessverre bar pasningen preg av at vi fortsatt er i pre-season da den manglet litt på presisjonen. Første omgangs beste sjanse kom etter 34 minutter da Thea Bjelde fikk en tvers over pasning langs 16 meteren og får skyte uforstyrret, men Kolbotn keeperen klarte å lese skuddets retning og var kjapt nede. 

Andre omgang startet på samme måte som den første med mye ballbesittelse for Vålerenga. Etter 52 minutter kom kampens største mulighet da Agene Nielsen kom alene med keeper fra skrått hold, men avslutningen gikk i stolpen. Thorsnes, Bjelde, Stefanovic og Nygard var alle farlig frempå flere ganger, men det ble ingen scoringer. 

 Hovedtrener Nils Lexerød er ikke beskymret:

– Det er framgang fra de to foregående kampene, og jeg ser at laget utvikler seg fra uke til uke og fra kamp til kamp. Det er også tydelig å se at stadig flere av spillerne begynner å komme i bra form. I dag lyktes vi ikke med å få den scoringen vi trengte, uten at det bekymrer meg så lenge vi skaper målsjanser, og det gjør vi i dag.  

Denne saken handler omA-LAGET,