Mandag 21. mars spiller vi årets første Toppseriekamp, samtidig som det også er den internasjonale markeringsdagen mot rasisme.

Vi serieåpner hjemme mot Stabæk mandag 21. mars kl. 20:00 og til den direktesendte kampen på NRK planlegger klubben en større markering mot diskriminering og rasisme.

Billettinformasjon m/bla OBOS-billetter finner du nederst i artikkelen.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg utdyper.

– Da vi fikk terminlisten så vi kjapt at serieåpningen faller på den internasjonale dagen mot rasediskriminering. For oss som klubb og våre tradisjoner for arbeid mot rasisme og diskriminering, blir det derfor helt naturlig å markere dette gjennom sesongstarten og forhåpentligvis sette standarden for resten av fotballsesongen. Situasjonen i Ukraina gjør jo ikke dette mindre relevant.

– Bli med å gi rasisme og krigen mot Ukraina rødt kort, oppfordrer Dalsegg.

Klubben har besluttet at 1/3 av billettinntektene skal deles mellom Benjamins minnefond og barn/unge i Ukraina som er rammet av krigen.

Billetter og sesongkort

Billettsalget til kampen er i gang og billettlinken finner du her.

Om du har tenkt deg på flere kamper i år, anbefaler vi deg å kjøpe sesongkort som sikrer deg inngang på alle kamper, samtidig som du får andre ulike fordeler

Vi har to ulike løsninger:

  • Ordinære sesongkort til supportere, voksne, barn, ungdom og studenter kjøper du her.
  • De som har sesongkort på herrelagets kamper kan kjøpe sesongkort til damelagets hjemmekamper til halv pris. Dette gjør du her eller i Sjappa

Alle publikummere benytter inngang 10.

OBOS spanderer på barn og ungdom

Kampsponsor er vår kjære samarbeidspartner OBOS som spanderer billetter på alle barne- og ungdomslag, samt alle OBOS-medlemmer (som kan ta ut 2 billetter hver).

Lagledere/trenere og OBOS-medlemmerbes registrere sin henvendelse her og vil bli kontaktet i god tid før kampen.

Mer info kommer når vi nærmer oss kampdag.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,