Årets store fest nærmer seg. Vi gleder oss blir tidenes kickoff på Rockefeller!

Etter to lange år med pandemi, stengte tribuner og minimalt med kontakt kan vi ENDELIG invitere til tidenes draktlansering på årets kickoff.

Vi starter dagen på Intility Arena med generalprøven mellom Vålerenga og Häcken, og fortsetter kvelden på Rockefeller. Sammen med vår nye utstyrsleverandør adidas, damelaget, Gatelaget og 00Nation skal vi lansere årets drakt for 2022-sesongen med et storslått arrangement på et av byens kuleste steder.

Oslo Ess og Hkeem er avslørt som to av artistene, men det kommer flere nyheter de nærmeste dagene. Det blir fest!

I tillegg er billetten billig! Har du sesongkort eller er medlem i klubben koster billetten like lite som på Østblokka. Altså 199,-. For de som ikke er medlem eller har sesongkort er prisen 249,-. Det er ganske rimelig det også for tidenes kveld med gjengen. Det kommer til å bli utsolgt, så vær rask!

Medlem? Kjøp billett her

Ikke medlem? Kjøp billetter her

Har du ikke sesongkort? Kjøp det her!

Denne saken handler omA-LAGET,