Ooni Pizzaovner skal pryde fronten på shortsen de neste to årene.

– Det hele begynte med et klubbesøk fra jentene til laget jeg trener på Oppsal, og etter hvert som vi starta opp med Ooni og import av ovnene var det naturlig for oss å ta kontakt tilbake, forteller daglig leder Per Neraas-Andersen i Piacere AS som står for importen av ovnene.

Pizzaovnene har vært et braksuksess på det norske markedet siden 2019, hvilket har gitt Ooni gode omsetningstall. Det gjorde det mulig å øke engasjementet i samarbeidsavtalen.

– I år kjører vi logo på shortsen og med den mediaeksponeringen kvinnefotballen og spesielt Vålerenga har, så mener vi det er en god investering. I tillegg er flere av spillerne blitt ivrige pizzabakere og ikke minst er de gode rollemodeller vi ønsker å assosiere oss med, avslutter Neraas-Andersen.

Elise Thorsnes er en av spillerne som har blitt en ivrig pizzbaker- og steker. I år har hun Ooni som «faddersponsor».

– Ovnen er helt fantastisk og pizzaen blir veldig god. Det tar jo bare drøyt to minutter før den er ferdigstekt. Vi opplever også Ooni som en veldig engasjert sponsor som er genuint opptatt av kvinnefotballens utvikling, hvilket er veldig gledelig, forteller spissen.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg supplerer.

– Dette er en helt topp samarbeidsavtale som gir verdier begge veier. Det er kult å se at Ooni ønsker å bygge sin merkevare gjennom oss og at det har oppstått en god relasjon mellom dem og spillergruppa.

Oonis pizzaovner finner du hos flere forhandlere. Sesongkortholdere og medlemmer i klubben har også et eget tilbud du kan lese mer om her.