Fortum er en av de ledende strømleverandørene i Oslo-regionen og Nordens største strømleverandør. Nå blir de også hovedpartner i Vålerenga-familien. 

Samarbeidsavtalen gjelder ut 2023-sesongen, med opsjon på ett år, og gjør Fortum til hele Vålerengas strøm- og bærekraftspartner.

– Som en av de ledende strømleverandørene på Østlandet og ikke minst i Oslo-regionen er det viktig for oss å gi tilbake til lokalsamfunnet. Dette samarbeidet vil gi grunnlag for ytterligere vekst i regionen, både for Vålerenga og Fortum, sier markedssjef i Fortum, Morten Willumsen.

Kongeblått + grønt

Som hovedpartner er Fortum opptatt av å støtte hele klubben, og spesielt av Vålerengas lange tradisjon med å være «klubben for alle». Samtidig ønsker Fortum å bidra til å styrke Vålerengas arbeid med bærekraft og samfunnsansvar.

– Vålerengas arbeid mot noen av FNs bærekraftmål, mangfold ved å være «klubben for alle», likeverd og miljø er god match for oss. Vi i Fortum støtter ikke bare eliten, men er også opptatt av bredden og samfunnsansvaret som berører hele Stor-Oslo, sier han.

Fortum vil få sin logo på en sentral plass på drakta til Vålerengas herrelag, i tillegg til å pryde shortsene til klubbens barne- og ungdomslag og videre ha stor synlighet på damelagets hjemmekamper.

– Vi setter pris på Forums engasjement for hele klubben og gleder oss til å komme i gang med en ny og spennende samarbeidspartner. Vi ønsker også å rette en takk til Mehran og VFE som har vært opptatt av en avtale på tvers av Vålerenga-familien, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

– Dette er en avtale som kommer til å gagne hele klubben vår. Vi ønsker å ta tak i FNs bærekraftsmål, og har fått en partner i Fortum som vi er sikre på vil bidra til at Vålerenga tar steget både på og utenfor banen, sier Mehran Amundsen-Ansari i Vålerenga Fotball Elite.

Vi ønsker naturligvis at så mange som mulig av våre supportere går over til Fortum som sitt foretrukne strømselskap, og sammen skal vi utarbeide tilbud som kommer supporterne og medlemmene våre til gode. Følg med!

Dette er Fortum Nordens ledende energiselskap.

Fortum er en av de ledende strømleverandørene i Oslo-regionen og er i tillegg Nordens største strømleverandør. Fortum leverer strøm og smarte løsninger for bil, bolig og bedrift med fokus på energirådgiving, et mer effektivt og bærekraftig strømforbruk og full oversikt over eget forbruk og strømpriser gjennom Fortum-appen og våre hjemmesider.

Fortum heier på alle som tar miljøvennlige valg i hverdagen. Derfor får våre kunder hver måned muligheten til å ta en miljøutfordring som er enkel å gjennomføre, og som gjør en forskjell både for miljøet og lommeboka. Det kan for eksempel være å kaste mindre mat, dusje litt raskere og selvsagt å bruke mindre strøm. For hver utfordring du tar, får du 24 timer gratis strøm

Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER, ,