Stena Recycling øker engasjementet i samarbeidsavtalen for de neste to årene.

Den nye avtalen betyr blant annet at logoen fortsatt blir å finne på A-lagsdrakta, i tillegg til at de tar plass på draktene til barne- og ungdomslag i klubben.

Likevel er Stena Recyling opptatt av mer enn selve logoeksponeringen.

– Vi har hatt en veldig positiv opplevelse siden vi kom inn som samarbeidspartner i fjor og brukte ikke lang tid på å vurdere om vi skulle fortsette. Samfunnsansvar står høyt på agendaen hos oss, og her får vi støttet oppom både kvinnefotball og aktivitet i barne- og ungdomsfotballen. Når vi får kombinert dette med bred logoeksponering, gir dette stor verdi for oss, forteller Lise Schive Henriksen i Stena Recycling.

Bærekraft er et også sentralt fokus for Stena Recycling som samler inn alle slags restmaterialer som oppstår fra både virksomhet og produksjon og foredler materialene og lar dem leve videre som råvarer til nye produkter eller ny energi.

Avfalls- og gjenvinningselskapet operer i aktivt på Østlandet, blant annet på Vallefeltet der de bidrar til med ulike løsninger for god avfallshåndtering.

Markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Jens August Dalsegg, mener avtalen krysser av på de fleste parameterne i et godt samarbeid.

– Stena Recycling har kommet inn som en dedikert samarbeidspartner og tatt eierskap til vår avfallshåndering, hvor vi har fått verdifull og nødvendig læring. Videre opplever jeg at de synes det er meningsfylt og bevilge betydelige beløp til både damelaget og barne- og ungdomsavdelingen, hvilket naturlig nok er veldig gledelig og vi skal selvsagt gjøre vårt for å følge opp avtalen på en gode måte, forteller han.

Stena Recyling har også fått Malin Sunde og Olaug Tvedten som sine «faddere» i det nye «ambassadørprogrammet» klubben har for sine samarbeidspartnere.

Stena tilbyr et bredt spekter av avfallsløsninger og enten du trenger noe til din bedrift eller til hjemmet kan du ta kontakt på Lise.Schive.Henriksen@stenarecycling.com .

Fakta

  • Stena Recycling AS
  • Daglig leder: Max Trandem
  • Ansatte: 289
  • Adresse: Tretjerndalsveien 70, 2016 Frogner
  • Omsetning 2020: 1 363 781′ NOK
  • Webside: https://www.stenarecycling.no/