På søndag klokken 15.00 er det tid for nok et byderby.

Søndagens motstander måtte ta turen ned i 1.divisjon etter å ha endt sist i Toppserien 2020. Oppholdet i 1. divisjon ble imidlertid kort for bydelsklubben på Oslo vest.

Med de to tidligere Vålerenga-spillerne Mia Huse og Nadio Pinto vant Røa 1.divisjon forholdsvis komfortabelt, og førstnevnte havnet også på «årets lag» i ligaen.

De startet årets sesong hjemme mot Brann, en kamp de tapte 2-5. Etter å ha blitt dominert i første omgang, var det bedring i den andre omgangen og Røa fikk et tidlig mål før Brann satte tre til i nettet.

Forrige helg møtte Røa: Kolbotn. En kamp som de tapte 1-0, men like gjerne kunne vunnet dersom de hadde hatt marginene på sin side. Fasiten er null poeng på to kamper.

Vålerenga står på sin side med seks poeng etter seier mot Stabæk og Lyn.

– Vi kommer nok til å få en kamp som er veldig lik de to første vi har hatt, vi kommer til å ha ballen mye og kommer til å måtte jobbe for å spille oss gjennom et lavtliggende lag. Vi må være oppmerksomme for Røa sine dødballer, og se opp for enkeltspillere som kan utfordre oss i bakrom ved kontringer, forteller Nils Lexerød.

BILLETTER

Som vanlig benytter Vålerenga-supportere inngang 10, mens bortesupportere henvises til inngang 9.

Lag som deltar på DNB cup som klubben arrangerer samme helg får spandert sine billetter av DNB.

Øvrige lag tilbys en hyggelig rabattordning der man ved kjøp av 10 barnebilletter (eller flere) får 20% rabatt.

Billetter finner du her.

Øvrige billetthenvendelser kan sendes til jens@vif.no

 

Denne saken handler omA-LAGET,