Vålerenga, Thon Hotels og Like Muligheter ønsker å få frem flere kvinnelige trenere i norsk fotball og inviterer til en trenerkonferanse søndag 8. mai med påfølgende toppkamp mellom Vålerenga – Brann.

Flere kvinnelige trenere er et viktig satsingsområde norsk fotball.

Vålerenga Fotball, Thon Hotels og Like Muligheter ønsker derfor å invitere og samle etablerte og ferske trenere i klubber til en inspirerende dag, med sosialt og fotballfaglig påfyll. Vi får besøkt av spennende gjester, og vil jobbe i grupper.

Hvem passer det for? Dette passer både for deg som allerede er i et trenerløp eller er nysgjerrig på hva trenerrollen innebærer.

Arrangementet er gratis og man trenger ingen trenerlisens for å delta. Det vil serveres mat og drikke gjennom dagen, samt pizza til kampen.

Vi har snekret sammen et spennende faglig program:

  • Geir Jordet professor ved Institutt for idrett og samfunnsvitenskap og vil snakke om internasjonal fotball som skriker etter bedre ledelse, mer langsiktig ledelse, tydeligere ledelse, mer verdibasert ledelse. Hvem er best egnet for jobben? Kan kvinners inntog i fotballverdenen løse utfordringen?
  • Hege Riise er en av Norges mest meriterte trenere og leder nå J19-landslaget til Norge. Sommeren 2021 ledet hun også Englands kvinnelandslag i OL og vil dele sine tanker om trenerrollen, og det å stole på egen kompetanse
  • Steinar Pedersen er assistenttrener på Vålerengas damelag og var den første nordmann som vant Champions League (med Borussia Dortmund). Steinar vil snakke om kampforberedelsene inn mot dagens toppkamp, og om sin trenerhverdag rundt A-laget

Program og påmelding

Sted: Thon Hotel Linne, Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo

Program:
10:45 – 11:00 Oppmøte og registrering

11:00 Faglig program
• Geir Jordet – «Kvinner er bedre ledere enn menn»
• Hege Riise – «Spillmodell og rollekrav» (tentativt)
• Steinar Pedersen – «Kampforberedelse VIF – Brann»
14:00 Avreise intility arena (organisert transport for den som ønsker)
15:00 Vålerenga – Brann

Det er et tak på 50 plasser. Vær rask og meld deg på her!

Arrangementet er gratis.

Kontakt jens@vif.no for spørsmål.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,