Australske Ally Green (23) har signert en kontrakt ut sommeren 2023.

Vingbacken kommer nylig fra Sydney FC som ble Australske mestere i W-League.

Der har Ally fått gode skussmål for å ha bidratt sterkt til bøtteløftingen.

– Vi har «scouta» henne en stund og vi har helt klart fått et godt inntrykk. I Ally får vi en energisk og hardtarbeidende vingback som er god med begge bein, og som også kan plukke målpoeng. Hun havnet på årets lag (stemt frem av spillerne) i ligaen og omtales som en av de viktigste bidragsyterne til Sydneys ligatittel. Nå er hun også tatt ut på landslaget til New Zealand. Ally vil utvilsomt gi oss flere strenger å spille utover våren og sommeren, forteller sportssjef Eli Landsem.

Landslagsspiller

Ally er født og oppvokst i Australia og har flere kamper for yngres landslag, men valgte til slutt å spille for sin mors fødeland som er New Zealand.

Nå venter et 10-dager langt landslagsopphold før nyervervelsen setter kursen for Oslo.

– Jeg er veldig fornøyd med å signere for Vålerenga Fotball. Å spille i utlandet, og spesielt i den norske ligaen er noe jeg alltid har drømt om. Jeg ønsker å utvikle meg som spiller, og ser frem til å lære en ny spillestil. Jeg har hørt utelukkende positive ting om Oslo, og klubbens fasiliteter virker fantastiske. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og å møte laget. Forhåpentligvis kan jeg hjelpe laget med å oppnå suksess og vinne troféer, forteller Green.

På spørsmål om hvordan hun vil beskrive seg selv som spiller svarer hun følgende:

– Jeg vil beskrive meg selv som en hardtarbeidende og motivert fotballspiller som gir alt jeg har på banen. Jeg har stor løpskraft og liker å bli med i angrep. Som person så prøver jeg å bringe positiv energi inn i en gruppe, og ønsker alltid å hjelpe lagkameratene mine, både på, og utenfor banen.

Denne saken handler omA-LAGET,