Vålerenga vinner komfortabelt i Bergen.

Fjerde runde i Toppserien ble spilt borte mot Arna-Bjørnar.

Vi fikk et kampbilde som en kunne forvente, der Vålerenga møtte et lavtliggende lag. Vi startet med å ha mye ball, uten å skape det helt store de første 20, etter dette var vi nære ved å få scoring flere ganger. Elise Thorsnes kom til noen gode muligheter, og Olaug Tvedten hadde ikke en, men to avslutninger i tverrhenger. 0-0 til pause.

Vålerenga fikk hull på byllen tidlig i andre omgang takket være scoring av Elise Thorsnes. Janni Thomsen slår et fint innlegg mot bakerste stolpe, som Thorsnes setter i kassa. Nummer 2 kommer 10 minutter senere. Vi angriper fra høyre og Tvedten slår inn i feltet der Nielsen får en tå på ballen. Den triller videre mot bakre stolpe der Rikke Nygard kommer skliende og scorer mot sine gamle lagvenninner. Dagens siste scoring kommer etter at Janni Thomsen mottar ballen fra Agnete Nielsen ute på sin høyre side, hun drar seg ned mot linja og fyrer av en avslutning/innlegg som flyr over keeper og ender i nettet.

Alt i alt en solid gjennomføring av damene i blått, som kunne ha vunnet med fler mål.

Vålerenga startet med følgende 11: Guro Pettersen – Malin Sunde, Stine B. Pedersen (K) (Camilla Huseby fra 81`), Ingibjørg Sigurdardottir – Janni Thomsen (Mari Nyhagen fra 76`), Rikke Nygard, Dejana Stefanovic (Andrine Tomter fra 82`), Olaug Tvedten, Ylinn Tennebø (Stine Brekken fra 63`) – Elise Thorsnes (Runa Lillegård fra 75`), Agnete Nielsen.

 

Denne saken handler omA-LAGET,