Nyopprykkede Fredrikstad fikk det tøft mot et opplagt VIF-lag, som ikke ga seg før det sto 10-0 på resultattavlen.

I flomlyset på Intility kom jentene godt i gang, med en tidlig scoring, og derfra og ut var det kun et lag det handlet om. Spillet ble bedre og bedre utover i omgangen, og vi skapte masse sjanser og scoret noen nydelige mål. Det sto 6-0 til pause, og hovedtrener Simon Hansen var godt fornøyd med det han fikk se.

– Dette ble en fin start. Vi ser igjen mye av det vi har trent på gjennom vinteren, og i dag skaper vi mye godt offensivt spill og vi score 10 mål. Det er sterkt.

Johanne Haug kvitterte ut et fint hat-trick, og var involvert i mye av det vi skapte fremover.

VIF mønstret et sterkt mannskap, med flere spillere som dagen før var med i A-lagstroppen som slo Arna Bjørnar 3-0.

– Jeg er veldig fornøyd med måten A-lagsspillerne kommer inn i laget og bidrar på. Spillere som Camilla Huseby, Stine Brekken og Emma Iversen byr på seg selv, løfter frem dem rundt seg og tar ansvar. Jalene Tomkins er vår keeper i dag, og står bakerst og kommuniserer like mye med laget sitt i siste minutt som i første. Profesjonalitet og tilstedeværelse hele veien, det er viktig for oss-

For utviklingslaget og våre kommende toppfotballspillere, gir det et stort løft å kunne spille sammen med og lære av mer etablerte spillere, og den gode kulturen og positiviteten vi nå ser spillergruppene skaper sammen, det gir trener Hansen stor tro på at vi fremover kan skape en god utviklingskultur i klubben, der både spillere og trenere kan fokuserer på å bli litt bedre hver dag og løfter hverandre.

Kampen var første tellende kamp for året, og med det fikk vi flere debutanter. Vi gratulerer Silje Aulie, Christine Heltberg-Korsdalen, Nora Grebstad, Tuva Fredriksen, Malene Fredø og Mina Berglund med debut og en god start i den kongeblå drakta.

10-0 ble også en god start for rekruttlagets «MÅLKLUBB 2022». Følg link for mer info.

https://bit.ly/3qskKU5

Neste kamp for rekruttlaget er mot Kolbotn på Sofiemyr søndag 24. april klokken 14.00

Kampfakta:

10-0 (6-0)

VIF:

Jalene Tompkins, Camilla Huseby, Lina B. S. Klech, Emma Iversen, Kaisa Haga, Nora Grebstad, Mari Nyhagen, Stine Brekken, Johanne Haug, Silje S. Aulie, Tuva Fredriksen

Innbyttere: Tyra Bengtsson-Stenseth, Malene E. Fredø, Christine Heltberg-Korsdalen, Silje N. Djurhuus, Mina Patel Berglund, Anniken Haagenrud

Scoringer:

  • Johanne Østby Haug 4 min, 12 min, 62 min
  • Silje Aulie 25 min, 70 min
  • Mina Patel Berglund 35 min,
  • Tuva Fredriksen 28 min, 30 min
  • Nora Grebstad 63 min
  • Silje Djurhuus 67 min

 

 

Denne saken handler omREKRUTT,