I morgen blir det tur til bygda.

Å spille bortekamp i krysningen mellom en gymsal og et fjøs kan regnes som en opplevelse i seg selv, og når vi att på til møter et LSK-lag som har bruset med fjæra på sosiale medier er anledningen satt for et deilig østlandsderby.

Der Vålerenga står med full pott etter fem serierunder, ligger de kanarigule foreløpig på en 4.plass med 10 poeng.

De åpnet sesongen med en 3-2 seier over Kolbotn etter å ha ligget under med to mål til pause. Kamp nummer to endte med 0-2 seier borte over Jon Arne Riises Avaldsnes.

I Toppseriens tredje runde møtte Fugla Brann hjemme, en kamp de tapte knepent etter straffescoring av Brann i det 85. spilleminutt. De spilte så en jevn kamp borte mot Lyn, der de klarte å vinne etter to overtidsscoringer. På søndag var det selveste Røa som sto på motsatt banehalvdel, en kamp som endte 1-1.

Resultatene har med andre ord variert noe for morgendagens motstander, men midtstopper Ingibjörg Sigurdardottir betviler ikke LSKs motivasjon foran oppgjøret.

– Jeg gleder meg skikkelig og jeg tror det blir en kamp med masse nerve og spenning. LSK mistet to poeng hjemme mot Røa sist som de helt sikkert har lyst til å revansjere. Vi må nok også opp et hakk fra prestasjonen vår mot Kolbotn, spesielt når vi har ballen selv. Så får vi fortsette med å holde tett bakover, forteller midtstopperen som sammen med sine kollegaer kun har sluppet inn 1 mål så langt i sesongen.

Kampen har avspark 20:00 og sendes direkte på NRK1, men i oppfordrer selvsagt våre supportere til å ta turen til LSK-hallen

DNB spanderer billetter på barne- og ungdomslag og disse bes registrere seg her.

Øvrige voksne og supportere kan kjøpe billett her.

Vertshusbussen kjører fra Vertshuset kl 18 og Øst kl 18:15. Kontakt Nina (917 55 725) eller Geir (413 01 602) for bussbilletter!

Obs! Vertshusbussen kjører også til Sandefjord, Drammen og Åråsen, og har ledige plasser.

Denne saken handler omA-LAGET,