«Tramp, tramp, tramp på en fugl!»

6. runde i Toppserien ble spilt i fjøset (LSK-hallen).

Vi tok ledelsen etter 15 minutter. Sigurdardottir får god tid høyt oppe på LSKs banehalvdel, og sender en presis ball i bakrom. Der venter Olaug Tvedten som setter ballen i kassa på førsteberøring. Kampens andre mål kommer etter fint spill der Rikke Nygard flikker ballen gjennom til Elise Thorsnes som setter ballen iskaldt i mål. 0-2 til pause.

Mål nummer 3 kom etter 56 minutter, Dejana Stefanovic mottar ballen på rundt 20 meter og smeller til, et herlig langskudd! LSK kommer til noen halvsjanser men midtstoppertrioen vår har bra kontroll. Vi vinner 0-3, og står med 18 poeng av 18 mulige.

Vålerenga startet med følgende 11: Guro Pettersen – Malin Sunde, Stine B. Pedersen (K), Ingibjørg Sigurdardottir – Janni Thomsen (Camilla Huseby fra 90`), Rikke Nygard (Stine Brekken fra 75`), Dejana Stefanovic, Olaug Tvedten, Thea Bjelde (Lina Klech fra 90`), – Elise Thorsnes (Runa Lillegård fra 67`), Agnete Nielsen.

Denne saken handler omA-LAGET,