Allerede i januar ga Vålerenga Fotball NFF beskjed om at vi ikke ønsket å spille på Brann stadion 5. juni.

21. januar fikk Vålerenga Fotball en henvendelse fra NFF om vi var positive til å flytte kampen fra Stemmemyren til Brann stadion, noe vi i utgangspunktet ikke ønsket.

Vi er derfor overrasket over at denne beskjeden først nådde Brann slutten av april, og som Brann nå har omtalt på sine nettsider.

Vålerenga Fotball har heller ikke mottatt noen formell henvendelse fra våre venner i Brann om flytting av denne kampen, før nå.

Vålerenga Fotball deler Branns ønske om større interesse rundt Toppserien og økte publikumstall på kampene. Da vi fikk henvendelsen i januar ble det tatt tatt en diskusjon internt hvor vi landet på at det ikke var en optimalt løsning sett fra vårt perspektiv.

Toppfotballen handler om å optimaliserer treningshverdagen og kampforberedelser. Vi visste i januar at vi skulle skifte kunstgress på Intility arena i juni og var nødt til finne en ny treningsarena som ikke er optimalt for oss. Ut i fra et belastningssynspunkt er det lite gunstig å bytte dekke hyppig, hvilket vi blant annet har erfart tidligere.

Når Brann tok kontakt denne uka, var det ikke aktuelt å gjøre endringer da planen for gjennomføring av treninger og kampforberedelser er spikret for flere måneder siden.

Vålerenga Fotball åpner for å spille kamper på Brann Stadion ved senere anledninger og oppfordrer vår tabellnabo til å ta direktekontakt i fremtiden.

Fokuset ligger på søndagens kamp mot Avaldsnes og ikke minst på søndag 8. mai når Brann gjester Intility arena, som alle selvsagt er hjertelige velkomne til.

Eventuelle henvendelser kan rettes til markeds- og mediaansvarlig Jens August Dalsegg.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,