I går ble det kjent at det var uenighet rundt avviklingen av Toppserie-kampen 5.juni mellom SK Brann Kvinner og Vålerenga Fotball, og om den skal gå på Stemmemyren eller Brann Stadion.

Nå har klubbene kommet til enighet, og det blir kamp på Stadion.

– De siste dagene har det vært god dialog mellom klubbene og Brann ønsker å gi ros og anerkjennelse til Vålerenga som nå sammen med oss inviterer til folkefest på Brann Stadion 5.juni. Vi erkjenner at klubbene og NFF burde hatt bedre dialog og at Brann på et tidlig tidspunkt skulle formidlet ambisjonene våre om en folkefest på Stadion. Nå gleder vi oss til kamp og å sette ny tilskuerrekord for Toppserien, sier konstituert daglig leder i Brann Therese Andvik Rygg.

Brann og Vålerenga har hatt nye møter torsdag ettermiddag og fredag formiddag.

– Vi verdsetter at Brann har vist stor vilje til å sikre gode kampforberedelser inn mot kampen. Vi ønsker jo selvfølgelig å skape blest for norsk kvinnefotball! Vålerenga er ingen festbrems, men parallelt med dette må vi ta sportslige hensyn og gjøre det vi kan for å være best mulig forberedt. Brann har gitt oss muligheten til å trene på gress i Bergen før kampen, og etter nye diskusjoner internt har vi bestemt oss for å bli med på å lage folkefest på Brann Stadion, sier klubbdirektør i Vålerenga Fotball, Harriet Rudd.

Sammen skal Brann og Vålerenga nå tilrettelegge for at begge lagene får en god oppkjøring til toppkampen med treningsfasiliteter i Oslo og Bergen før klubbene møtes til dyst på Stadion i juni.

– Vi skal skape minner for livet for spillerne, tilskuerne, klubbene og historiebøkene, sier styreleder Pål Hafstad Thorsen i SK Brann Kvinner.

Nå håper klubbene at alle supportere kjenner sin besøkelsestid, viser seg fra sin beste side og mobiliserer tungt til kampene.

– Vi møter jo Brann hjemme 8.mai allerede, en liten måned før kampen på Brann Stadion. Om alle som har engasjert seg i denne debatten også dukker opp på kampene, vil vi jo få en herlig atmosfære på begge arenaer, avslutter Rudd i Vålerenga.

Vålerenga retter nå fokus frem mot søndagens kamp mot Avaldsnes søndag, og deretter til kampen mot Brann søndag 8. mai.

Billettinfo til begge kampene finner du her!

Denne saken handler omA-LAGET,