John Arne Riise og Avaldsnes ble skremt vekk da Vålerengas herja over LSK Kvinner onsdag. På søndag møtes lagene på selveste Intility Arena.

Avaldsnes fikk en etterlengtet tur vekk fra Haugalandet tidligere denne uka, men bare noen timer før kampstart mot Kolbotn fikk de beskjed om at kampen var utsatt på grunn av håpløse baneforhold på Sofiennyr stadion. Turen ble allikevel ikke bortkasta ettersom den tidligere Flint-treneren dermed fikk muligheten til å ta med spillerne sine til fjøset på Romerike hvor Vålerenga spilte.

Om det var Vålerengas blendende spill som skremte de vekk vites ikke, men drøyt kvarteret før slutt forlot laget hallen. En opplevelse, og en DNB-cap fra Fanzone, rikere.

Avaldsnes har all grunn til å frykte kampen på Intility Arena søndag klokka 14. Da lagene møttes i Marbella i mars, var Vålerenga totalt overlegne og vant enkelt 5-0. Faktisk har ikke Avaldsnes slått Vålerenga siden cupfinalen i 2017.

Vålerenga, med verdens beste supportere i ryggen, har også vunnet fem av de siste seks hjemmekampene mot laget fra Karmøy med solide 17-6 i målforskjell.

Vålerenga har seks av seks seire så langt og er á poeng og lik målforskjell bak Brann på tabellen på antall scorede mål. Avaldsnes på sin side har én seier, én uavgjort og tre tap på sine første fem kamper.

Billetter

Dørene åpner klokka 13.00 på søndag, og har du ikke allerede sikra deg billett, kan du kjøpe disse her

Ikke glem at kampsponsor OBOS spanderer billetter på barne- og ungdomslag, samt to billetter for alle sine medlemmer. Les mer her

Denne saken handler omA-LAGET,