Det ender 1-1 i søndagens toppkamp.

1201 tilskuere var tilstede på Intility Arena, og de fikk se en svært jevn fotballkamp.

Vålerenga tok ledelsen etter 13 minutter etter at Malin Sunde slo en presis gjennombruddspasning til Janni Thomsen som avsluttet i hjørnet fra en vanskelig vinkel. Senere var Vålerenga farlig frempå ved flere anledninger uten at det resulterte i scoring.

Andre omgang var svært lik den første, med mange halvsjanser til begge lag. Et kvarter før slutt så utligner Brann. Rakel Engesvik fikk en ball i bakrom, hun rundet keeper og satt ballen inn i det åpne målet.

Nils Lexerød beskriver oppgjøret som en jevn kamp.

– Det er to bra lag som møtes, og alt i alt så er vel uavgjort et riktig resultat. Vi har fokus på utvikling, og jeg ser at vi fortsetter å ta riktige steg.

Vålerenga stilte med følgende lag:

Guro Pettersen – Malin Sunde, Stine B. Pedersen (K), Ingibjørg Sigurdardottir – Janni Thomsen, Rikke Nygard, Dejana Stefanovic, Olaug Tvedten (Stine Brekken fra 78`), Thea Bjelde, – Elise Thorsnes (Runa Lillegård fra 75`), Agnete Nielsen.

Neste kamp spilles søndag 22. mai, hjemme mot Arna-Bjørnar.

Denne saken handler omA-LAGET,