Bergens nest beste lag kommer på Oslo-besøk på søndag. Det har ikke pleid å gå spesielt bra for bergenserne.

Arna-Bjørnar så dagens lys i 2001 etter en sammenslåing av fotballgruppene i Arna Turn og Idrettslag og Bjørnar IL. Bjørnar rykka opp i Toppserien allerede i 1997, men laget fra Arna bydel har noe annet enn fjerdeplasser å slå i bordet med.

Bortsett fra litt hikke i starten av Vålerengas Toppserie-begynnelse, har kampene mot bergenserne stort sett gått veien for de blå og røde fra hovedstaden. På de siste seks kampene har det blitt seks seire, null baklengs og 22-0 i målforskjell!

Elise Thorsnes og Rikke Nygard har begge en fortid i Arna-Bjørnar, men det hindra dem ikke fra å score hvert sitt mål da Vålerenga vant 3-0 i Bergen tidligere denne sesongen. Janni Thomsen scora det siste målet i den kampen, og hun og Thorsnes er Vålerengas toppscorere så langt med seks mål hver. Vålerenga ligger på andreplass med sju seire på åtte kamper – tre poeng bak Brann som har én kamp mer spilt.

Arna-Bjørnar ligger nest sist, uten at det betyr noe i grunnserien i år, med to seire på åtte kamper. Den første kom mot Avaldsnes, mens den sist kom hjemme mot LSK Kvinner. Laget står med fattige sju scorede mål på disse åtte kampene.

Kampstart på Intility Arena er søndag klokka 15, og det er inngang 10 som gjelder for alle tilskuere. Kjøp billett her

Denne saken handler omA-LAGET,