Etter brakseieren over Arna-Bjørnar sist, skal Vålerenga på tur vestover til Bærum og Stabæk på onsdag.

Det har vært en god bane for Vålerenga de siste sesongene.

Det har ofte vært jevne oppgjør mot Stabæk de siste årene, men statistikken er på Vålerengas side før kampen på Nadderud onsdag klokka 18. Faktisk har Vålerenga vunnet de siste fem kampene på naturgresset med 12-2 i samlet målforskjell.

Da lagene møttes på Intility Arena i første serierunde, tok det 81 minutter før Olaug Tvedten satte inn kampens første mål. Like etter fastsatte Elise Thorsnes sluttresultatet til 2-0. Det er eneste gangen hvor Stabæk har tapt med mer enn ett mål denne sesongen.

Sist kamp slo de Røa 3-0 borte, og det var første gangen de vant med mer enn ett mål så det er et gjerrig lag vi møter.

Vålerenga på sin side er gjerrige bakover på banen med bare tre baklengs på de første ni kampene. Offensivt går det derimot på skinner, og hele 32 ganger har vi satt ballen bak motstanders keeper. Sist ble det tangering av klubbrekorden for største seieren gjennom tidene da Arna-Bjørnar ble sendt hjem til Bergen med 9-1 i sekken.

Kampen på Nadderud sendes kun på Direktesport. Billetter finner du her

Denne saken handler omA-LAGET,