Vålerenga snudde kampen i Bærum.

Stabæk scora først ved et heldig langskudd som går via Stine Ballisager og i mål, men bare 16 minutter senere var vi ajour.

Agnete Nielsen mottar kula ute til høyre, utenfor Stabæks 16-meter, og slår hardt inn sentralt mot Olaug Tvedten som tar imot ballen og smeller til ned mot venstre krok. Det synger i nettet bak en sjanseløs Skoglund! 1-1 til pause.

Andre omgang er svært lik den første der Enga har ballen og forsøker å skape mot et lavtliggende Stabæk lag, men etter 51 minutter får vi igjen hull på byllen. Olaug Tvedten fyrer av et fint skudd som keeper redder, Agnete Nielsen plukker opp returen, får spilt den videre til Tvedten som finner Rikke Nygard. Hun avslutter på førstetouch og ballen havner helt oppe i vinkelen.

I det 82 minutt er det toppscorer Elise Thorsnes sin tur etter flott forarbeid av Runa Lillegård. Thorsnes setter sin andre for kvelden akkurat i det klokka bikker 90, iskald foran keeper igjen.

Neste kamp er allerede på lørdag, hjemme mot Rosenborg!

Billetter finner du her

Denne saken handler omA-LAGET,