Vi åpner superhelga mot det som antas å være et lettere forvirret Rosenborg Kvinner lørdag kl. 16:00.

Billettinfo finner du nederst i artikkelen. 

Vålerenga går inn mot oppgjøret med en fin 4-1 seier borte mot Stabæk onsdag og 9-1 over Arna-Bjørnar forrige søndag.

Vi befinner oss nå på en 2.plass på tabellen med en kamp mindre spilt en Brann som innehar 1. plassen, 3 poeng foran oss.

Jentene har med andre ord levert varene så langt i sesongen og Elise Thorsnes har virkelig funnet scoringsformen. På 10 kamper har hun scoret 11 mål, hvilket gjør 33-åringen til Toppserien toppscorer, i tillegg til at hun nå kun er 6 mål unna å score 200 Toppseriemål.

Nils Lexerød og Steinar Pedersen kan konstatere en frisk og opplagt tropp til i morgen. Det eneste unntaket er Ally Green som enda ikke har mottatt sin arbeidstillatelse.

– Vi gleder oss til toppkamp på hjemmebane. Vårt utgangspunkt er alltid det samme, der det viktigste er at vi er oss selv på banen, og forsetter å utvikle det vi har jobbet med. Det er det som har ført oss dit vi er i dag. Vi møter et Rosenborg-lag som er gode på overganger og dødball, og forventer en tøff match, forteller assistenttrener Steinar Pedersen.

Hvem møter vi?

Lørdagenes motstander skiftet både navn og drakt i 2020. Trondheims-Ørn ble Rosenborg BK Kvinner. Gult og blått ble til hvitt og svart.

Inntil nå.

For nå ser det ut til trønderne har gått tilbake til sine gamle farger. I 1-0 seieren hjemme mot LSK Kvinner stilte plutselig Rosenborg opp i gule og blå drakter!

Om det er kjærlighetssorg eller et ønske om å reversere den nylige fusjonen med RBK (herrer) vites ikke, men uavhengig hvilken farge trønderne dukker opp, ligger det meste til rette for en jevn kamp.

Trond…Rosenborg ligger på en foreløpig 3.plass på tabellen, 3 poeng bak oss med en kamp mer spilt. To tap har det blitt på Steinar Leins kvinner så langt. 2-1 borte mot Brann og 0-1 hjemme mot Lyn.

Med unntak av Vålerengas 4-0 seier over «Troillan» i fjorårets NM-semifinale, har alle de foregående kampene vært særdeles jevnspilte. I 2020 endte begge kampene uavgjorte, mens RBK vant begge toppserieoppgjørene i fjor 2-1.

Dagsprogram

Ettersom det er Superhelg med påfølgende Eliteseriekamp på søndag vil det være Fanzone på torget foran stadion i morgen, med blant annet foodtrucks og trikseshow.

Slik ser programmet ut.

  • 11:30 Oppstart fotballskole på Vallefeltet (for de som er påmeldt)
  • 13:00 Øst åpner
  • 14:00 Fanzone og foodtrucks åpner
  • 15:00 Trikseshow med Tobias Bechs og Emma
  • 16:00 Kampstart

Billetter

OBOS er med som kampsponsor og kliner til med følgende tilbud:

  • Sesongkortholder for herrelaget? OBOS spanderer inngang på deg!
  • Sesongkortholder for damelaget? OBOS spanderer inngang på en venn du kan ta med
  • OBOS-medlem? Da får du inngang til 2 for prisen av 1
  • Barne/ungdomslag? OBOS dekker inngang for lag under 16 år

Faller du under kategorien over kan du registrere deg her innen lørdag kl. 10:00. Du vil bli kontaktet.

Øvrige billetter kjøpes her.

Bortesupportere henvises til inngang 6/7 og kjøper billett på disse feltene.

Billetter til kampen på søndag finner du her.

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,