En tett kamp på Intility Arena.

Vålerenga var best i førsteomgang, og etter 20 minutter kom scoringen. Stefanovic trer gjennom Thorsnes på venstresiden inne i 16-meteren. Thorsnes forsøker så å sette ballen i motsatt hjørne, men ballen smeller i stolpen. Returen går hele veien ut til Rikke Nygard som bruker et touch på å legge ballen til rette, før hun fyrer av en volly som går rett i kassa.

Deretter er Rosenborg farlig frempå ved to anledninger, men Guro Pettersen redder mesterlig!

I andre omgang tar Rosenborg over spillet, og kommer til en del farligheter. Etter 65 minutter får de hull på byllen, og utligner til 1-1.

Nils Lexerød forteller at vi var heldige i dag.

– I dag er vi for upresise når vi har ball, særlig i andreomgang er vi ikke flinke nok til å ta vare på ballen. Vi er heller ikke der vi skal være i presspillet. Rosenborg var gode i dag, og det er disse kampene vi trenger for å vite hva vi skal strekke oss etter. Målsettingen er fortsatt den samme som vi har hatt hele tiden, vi er en utfordrer, og skal fortsette å jakte både Brann og Rosenborg. Vi må bare jobbe videre for å bli enda bedre, og dermed ta igjen det forspranget disse klubbene hadde fra fjorårssesongen, forteller Nils.

Neste kamp spilles borte mot Brann, søndag 5. Juni.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,