Advokatfirmaet Nova partner opp med Vålerenga Fotball.

Vår nye samarbeidspartner startet opp sitt advokatkontor i 1995 og består av 15 advokater.

De har et bredt spekter av juridiske tjenester og spesialiserer seg bl.a. på idrettsjus.

– Vi har vært på utkikk etter et advokatfirma å samarbeide med, og da vi ble kjent med Nova merket vi raskt at kjemien stemte. Selv om dette er et kommersielt samarbeid, ser vi også på det som en styrke å ha en aktør som har god kunnskap om idrettens regelverk nasjonalt som internasjonalt. Spesielt med tanke på utviklingen kvinnefotballen er inne i, forteller markedsansvarlig i Vålerenga Fotball Jens August Dalsegg.

Hos Nova ble henvendelsen fra Vålerenga tatt godt imot:

– Vi er begeistret for å få til en avtale med Vålerenga Fotball, som i tillegg til være en av Oslos viktigste breddeklubber også har et av de beste damelagene i Norge. Damefotball har hatt en stor utvikling de siste årene nasjonalt og internasjonalt, og vi ønsker å være med på en reise der Vålerenga kan etablere seg som flaggskipet i norsk damefotball. Samtidig har vi en spisskompetanse innen idrettsjus som vi tror Vålerenga vil kunne dra nytta av, sier advokat og partner Espen Auberg i Advokatfirmaet Nova.

Samarbeidet strekker seg i første omgang ut 2023.

Les mer om Nova her. 

 

Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER, ,