Vi setter kursen for byen mellom de syv fjell med mål om å ta tre poeng.

Søndag skal årets mest omtalte kamp i norsk fotball spilles i Bergen og det er tydelig at Brann har store tanker om oss her i Oslo, da de bruker slagordet «Bergen mot Norge» i sin kamppromo.

Og på vegne av Norge: Vi er klare for å gi Bergen en fight!

Går mot tilskuerrekord

SK Brann Kvinner spiller hovedsakelig sine kamper på Stemmemyren idrettsanlegg, men ettersom Alexander Straus & Co ville ha folkefest, ble denne kampen flytta til SK Brann sin stadion i OBOS-ligaen.

Der skal fjorårets tapende cupfinalist bryne seg på Vålerenga og Nils Lexerøds jenter. Tidligere denne sesongen endte kampen på Intility Arena 1-1, mens cupfinalen i fjor endte som kjent med 2-1-seier til Vålerenga. I generalprøven før seriestart vant Vålerenga 2-0.

Etter 1-1-kampen i begynnelsen av mai, har Vålerenga slått Fart 9-0, Arna-Bjørnar 9-1 og Stabæk 4-1 før det ble en ny 1-1-kamp mot Rosenborg sist helg. Brann har på sin side slått Kolbotn 2-1, Røa 2-0 og Avaldsnes 2-1 på sine siste tre kamper.

Det skal etter sigende være solgt over 6000 billetter til kampen, hvilket betyr at det ligger til rette for tilskuerrekord i Toppserien søndag. Kaptein Stine Ballisager Pedersen har ikke noe i mot det.

–  Både jeg og resten av laget ser veldig frem til kampen. Ikke bare fordi det er en storkamp, men også fordi vi ønsker å vise oss fra en bedre side enn vi gjorde sist mot Rosenborg. Vi vet hva vi må forbedre og det har vi jobbet med inn mot denne kampen, forteller «Ballis».

Denne uka har Vålerenga gjennomført to treninger på gress i Sandefjord-traktene for å forberede seg best mulig inn mot kampen.

Troppen setter seg på flyet lørdag morgen og vil gjennomføre en kort treningsøkt på Brann stadion lørdag ettermiddag.

Kampstart i Bergen er 16.00 norsk tid, og kampen vises i sin helhet på hele Norges NRK 1.

Billetter til kampen finner du her. 

Denne saken handler omA-LAGET, ,