Vestkantklubben mobiliserer før topp mot bunn-oppgjøret i Toppserien på søndag.

For andre kamp på rad går hjemmelaget for publikumsrekord når de møter Vålerenga. Sist helg var det over 10.000 tilskuere da Vålerenga gjestet Brann i Bergen, rekord for Toppserien, og på søndag satser Røa på å slå sin egen publikumsrekord. Den er riktignok «bare» på 550, men målet er å passere 1.000 tilskuere.

I den anledning spanderer OBOS billettene så alle kan oppleve Vålerenga (og litt Røa) på nært hold. OBS! Du må hente ut billettene dine på forhånd her

Sportslig er det en helt annen verden mellom Røa og Vålerenga. Hjemmelaget ligger sist med bare to poeng på 12 kamper. Den første kom borte mot LSK Kvinner i april, mens det ble 2-2 hjemme mot Arna-Bjørnar i deres forrige hjemmekamp. I den kampen debuterte Emma Iversen som gikk på lån fra Vålerenga i slutten av mai. I forrige hjemmekamp tapte Røa 3-1 borte for Lyn – også det med Iversen på banen.

Vålerenga står med ni seire, to uavgjort og ett tap på sine første 12 kamper. Tapet kom som kjent for Brann sist helg, mens det ble uavgjort i hjemmeoppgjøret mot bergenserne, samt hjemme mot Rosenborg nest sist. Det holder til en andreplass, bak Brann, men foran Rosenborg på målforskjell.

Da Vålerenga møtte Røa i begynnelsen av april på Intility Arena ble det 3-0-seier etter mål av Rikke Nygard, Agnete Nielsen og Runa Lillegård.

En gladnyhet for alle Vålerenga supportere er at nysigneringen Ally Green endelig har fått arbeidstillatelse, og er aktuell for kamptroppen.

Kampstart på Røabanen er søndag klokka 15.00, og kampen vises kun på Direktesport.

Vi vil derfor oppfordre alle med hjertet i Vålerenga om å ta turen til vestkanten hvor vi kan hjelpe Røa med å sette ny tilskuerrekord!

Hent din gratisbillett her!

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,