Det er tid for derby på Valle.

Rekruttlaget har startet sesongen i 2. divisjon strålende med 7 seiere på 7 kamper, og står med 31-2 i målforskjell.

Hovedtrener er Simon Hansen, som for øvrig også er A-lagets analysesjef kan fortelle at han er fornøyd med prestasjonene så langt.

– Jeg forventer en tøff kamp mellom to unge lag som først og fremst ønsker å videreutvikle eget spill. Vi har prestert veldig godt så langt i serien, men ønsker å reise oss etter en tøff cupkamp forrige uke. Vi har ekstra fokus på å være et modig lag, med og uten ball. Vi gleder oss til derby mot LSK.

Hovedtrener på A-laget, Nils Lexerød har følgende å si om klubbens utviklingsavdeling:

– Jeg syns at Vålerenga tar gode grep, jeg har fulgt arbeidet klubben har gjort en god stund, gjennom mine tidligere roller i NFF. Vi har et uforløst potensial i utviklingsavdelingen vår, men er i ferd med å skape et solid grunnlag for at Vålerenga skal kunne bli en klubb som kan gi spillere en god utdannelse, slik at de kan ta riktige steg og bli toppspillere.

Ettersom klubben jobber med å utskiftning av kunstgresset på Intility Arena spilles kampen på KGB2.

Kampstart er klokken 19, og det er fri inngang.

I 2022 er det Vålerengas rekruttjenter som står for målklubben!

Les mer her dersom du ønsker å støtte laget.

Denne saken handler omREKRUTT,