En tam kamp i Grimstad.

Vålerenga leverte en svak førsteomgang, der ingen av lagene skaper så veldig mye. Rikke Nygard og Ylinn Tennebø slår noen stikkere til Elise Thorsnes som fort kunne blitt farlige, men vi er litt for upresise. Amazon kunne fort ha gått til pause med ledelse etter at vi gjør noen slurve-feil og gir vekk ballen i gunstige posisjoner.

I andre omgang går vi ut med mye mer tempo i spillet. Vi presser fra start og kommer til flere gode muligheter. Etter 71 minutter kommer scoringen, og Stine Brekken som scora med hodet mot Røa gjør det igjen! Agnete Nielsen passerer en motspiller og slår inn fra høyre, i boksen venter Brekken som header kontant i lengste hjørne. Flere mål blir det ikke på Levermyr Stadion.

Vi er videre til neste runde i cupen. Neste kamp spilles allerede på lørdag, borte mot Rosenborg.

Denne saken handler omA-LAGET,