Vålerenga Fotball arrangerer fotballcamp for barn og unge født fra 2008 til 2015.

Campen kommer til å ha et profesjonelt faglig opplegg mellom kl.09.00. til 15.00 fra mandag til fredag. Det kommer til å være fokus på både angrep – og forsvarsspill, ferdighetsutvikling og ikke minst å ha det gøy!

Campen ledes av godt kvalifiserte trenere fra klubbens elite, – og ungdomsavdeling. De ulike gruppene kommer til å ha minimum en hovedtrener og en assistent trener, avhengig av alder og gruppestørrelse kan dette utvides der vi mener det er behov for å få god oppfølging av barnet og fotballspilleren.

Campen finner sted på Vallefeltet, som består av to 11er kunstgress baner, fire 7er baner samt to 3er baner.

Påmelding og mer informasjon finner du ved å trykke på påmeldingslenken under!

Påmelding uke 26

Påmelding uke 27

Påmelding uke 32

Påmelding uke 33

Campansvarlig: Joakim Wanderås

Kontaktinfo: epost joakim.wanderas@vif.no eller telefon 93088199.

Denne saken handler omA-LAGET,