Thea Bjelde ble søndag tatt ut i den norske EM-troppen.

22-åringen fikk beskjed om hun kunne bli kalt inn dersom det skulle oppstå skader i troppen og da Branns Lisa Naalsund skadet seg under lørdagens kamp mot New Zealand, tok landslagssjef Martin Sjøgren kontakt.

– For det første synes jeg veldig synd på Lisa som ble skada og måtte dra hjem. Selv er jeg veldig takknemlig for at jeg får muligheten til å oppleve og bidra for landslaget i et EM. Jeg skal bidra med det jeg kan for at laget kommer lengst mulig i mesterskapet, forteller Bjelde som foreløpig står med 32 kamper og 7 mål for Vålerenga.

Sogningen kom til Vålerenga fra Arna-Bjørnar i fjor sommer og gjort sine saker godt på midtbanen, der hun blant ble annet kåret til banens beste under cupfinalen mot Sandviken i fjor.

Vi ønsker Thea, Guro og det norske landslaget lykke til med EM.

PS! Onsdag møter Norge Danmark (med Janni Thomsen og Stine Ballisager Pedersen) til privatlandskamp i Viborg kl. 18:00. Kampen kan du se på NRK1.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,