Vålerengas frivillige kom hjem med en sjekk fra drømmedagen med OBOS.

2022 er frivillighetens år, og i den forbindelse inviterte OBOS frivillige fra Vålerenga, Stabæk, Kolbotn, Lyn og Røa til landskampen mellom Norge og New Zeeland på Ullevaal Stadion sist helg.

I tillegg til en ekte VIP-opplevelse med god mat og drikke før kampen, fikk de frivillige se Norge vinne 2-0 fra de beste plassene på Ullevaal Stadion.

OBOS slo virkelig på stortromma i forbindelse med arrangementet, og hadde flere konkurranser og loddtrekninger med svært gode premier. Hovedpremien var et gavekort på 15.000 kroner øremerket de frivillige i klubbene.

Takket være enorm kunnskap om de norske medaljevinnerne i forrige sommer-OL, løftet Olav Tveiten Vålerenga helt til topps i konkurransen! Hva pengene skal gå til blir opp til de frivillige selv, sa arrangementsansvarlig Frank Ove Hansen da han mottok sjekken på vegne av Vålerenga.

Saken fortsetter under bildet.

Arrangementsansvarlig i Vålerenga, Frank Ove Hansen, mottok gaven fra OBOS ved sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas.

– Vi skal ha en sommeravslutning foran Norges åpningskamp i EM mot Nord-Irland, og da får våre fantastiske frivillige muligheten til å velge selv hva de ønsker. Om de vil dra på en bortekamp, eller rett og slett ha en skikkelig fest, er helt opp til dem. Uansett hva de velger er dette virkelig fortjent!

Har du lyst å bli en del av det fantastiske teamet som arrangerer Vålerengas hjemmekamper i Toppserien? Send en e-post hvor du forteller kort om deg selv til fotball@vif.no. Vi håper å få deg med på laget!

 

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,