Etter nesten 20 år i klubben, gir Ken Eilif Nilsen seg som keepertrener i Vålerenga Fotball. En epoke har dermed kommet til veis ende.

Nilsen kom til Vålerenga Fotball i 2003, og har hatt ansvaret for utviklingen av keeperne, først på herresiden og deretter på A-laget for kvinner.

Bakgrunnen for at Nilsen gir seg i Vålerenga Fotball, er at det etter hvert har blitt slitsomt å kombinere med sivil jobb.

– Jeg har kjent Ken siden jeg kom til klubben i 2010, og med sin positive tilstedeværelse er han en person som man setter pris på å ha rundt seg. Vi har begge vært med på damelagets vei fra førstedivisjon til toppen av norsk fotball – en reise som ikke hadde vært mulig uten Kens fantastiske bidrag. Jeg er veldig glad for at vi fikk oppleve dette sammen. Det at vi nå skiller lag er vemodig, men jeg er sikker på at han vil fortsette å bidra til å utvikle spillere på høyt nivå i tiden fremover, sier sportslig adm. leder, Egil Ødegaard.

Hele Vålerenga-familien takker Ken for mange fine år og gode opplevelser, og vi ønsker han all mulig lykke i tiden fremover.

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,