Stine Brekken og Emma Iversen avsluttet landslagsoppholdet i Tsjekkia med å vinne EM-sølv med J19-landslaget.

Norge fikk en kjempeåpning på finalekampen i J19-EM mot Spania lørdag ettermiddag da Iris Omarsdottir sendte de norske jentene i ledelsen. Spania var gode og skapte flere gode sjanser før utligningen kom åtte minutter før pause. I den andre omgangen fortsatte Spania hardkjøret mot det norske målet, og selv om Norge hadde noen gode sjanser til å ta ledelsen, var det spanjolene som trakk det lengste strået med seiersmålet tre minutter på overtid.

– Vi var offensive og la planer helt frem til finalen. Den planen har vil jobbet med hele veien. Det har vært ekstremt god jobbing av både spillere og støtteapparatet over tid. Dette har vært en fantastisk erfaring for alle oss som har vært med, sa landslagssjef Hege Riise til fotball.no etter kampen.

Med seg på den norske laglederbenken hadde hun blant andre Vålerengas analysesjef og rekruttrener, Simon Hansen, og Vålerengas tidligere utviklingssjef Monica Knudsen.

Verken Stine Brekken eller Emma Iversen fikk spilletid i EM-finalen.

Denne saken handler omA-LAGET, TALENT, ,