Andreas Thorsen Schoute (26) kommer fra Amazon Grimstad.

I forbindelse med at Ken Eilif Nilsen gir seg som trener i Vålerenga Fotball, har Vålerenga vært på jakt etter en ny keepertrener. I dag kan vi med glede annonsere at Andreas Thorsen Schoute har takket ja til jobben, og han blir mannen som skal hjelpe blant andre Guro Pettersen, Jalen Tompkins og Klara Sporsem til å nå nye høyder.

Schoute vokste opp like utenfor Rotterdam i Nederland, men har bodd i Norge hele sitt voksne liv. I 2021 ble han assistent- og keepertrener for 1. divisjonsklubben Amazon Grimstad, og i februar i år ble han hovedtrener for Grimstad-laget.

I tillegg til trenerjobben i Amazon, er han også kretsansvarlig for keepere i NFF Agder. Schoute har også erfaring som keepertrener for landslagsskolen, J18 landslaget og FK Vigørs A-lag for herrer

26-åringen har UEFA A-lisens for keepere og B lisens som trener. Andreas begynner i jobben i når laget samles igjen etter sommerpausen.

Denne saken handler omA-LAGET,