Stine Brekken har signert ny kontrakt med klubben som strekker seg ut 2024.

– Det føles veldig bra, jeg liker meg godt her og Vålerenga er en god klubb hvor jeg kan utvikle meg langsiktig, forteller Brekken.

Brekken signerte for klubben vinteren 2021, og flyttet til Oslo sommeren samme år. 22. Juni 2021 debuterte hun mot Arna-Bjørnar. Denne sesongen har spilleren som er født i 2004 startet 3 seriekamper, og fått 11 innhopp i serien. Rett før sommerferien scora hun to mot Røa og var avgjørende mot Amazon-Grimstad i cupen.

På spørsmål om hvorfor hun velger å forlenge, og hva hun ønsker å oppnå med klubben svarer hun følgende:

– Først og fremst er det fordi jeg trives godt her, gjengen er veldig fin. Det er det en god klubb som jeg tror jeg kan utvikle meg videre i. Jeg håper å spille meg inn i en start 11’er etterhvert. Også har klubben store ambisjoner som jeg vil være en del av.

 

Denne saken handler omA-LAGET,