Lørdag 6. august er seriespillet i gang igjen.

På motsatt banehalvdel venter Lillestrøm, som har hatt en skuffende sesong og ligger på 6. plass med 18 poeng på 14 kamper.  Fugla har allikevel muligheten til å komme seg inn blant topp 4, ettersom det kun er 5 poeng opp til Stabæk som ligger på fjerdeplass med en kamp mer spilt.

Vi har hatt en god vårsesong og står med 10 seiere, 2 uavgjort og 2 tap i serien. Det er svært jevnt i toppen der det kun skiller 5 poeng mellom Vålerenga, Brann og Rosenborg. Her handler det om å skaffe seg best mulig utgangspunkt til sluttspillet:

1.plass begynner med 6 poeng, 2.plass begynner med 4 poeng, tredjeplass begynner med 2. poeng, og 4.plass begynner med 0 poeng.

Med 4 seriekamper igjen er det med andre ord mye å spille for, for begge lag.

Kampstart er kl. 17.00.

Billetter finner du her.

Deltagere på Norway Cup kommer inn ved å fremvise armbånd.

Denne saken handler omA-LAGET,