Vålerenga jakter andreplassen, mens LSK Kvinner FK jakter en sluttspillplass.

Det er mye som står på spill når rivalene barker sammen på Intility Arena lørdag klokka 17.00. Får landslagsspiller Karina Sævik debuten sin i kongeblått?

Etter en lang EM-pause har Vålerenga fått tilbake landslagsspillerne sine, og er klare for de siste fire kampene av grunnserien. Vålerenga ligger på tredjeplass, tre poeng bak Rosenborg som har én kamp mer spilt. Vinner Vålerenga resten av kampene er vi sikra andreplass og vil starte sluttspillet med fire poeng.

Skaff deg billetter her!

Et lag som ikke vil starte med poeng i et eventuelt sluttspill er LSK Kvinner FK. De ligger på sjetteplass – hele fem poeng opp til Stabæk som har den viktige fjerdeplassen. De har også fire poeng opp til Lyn, mens Kolbotn jager bakfra med ett poeng færre enn kanarifuglene.

Vålerenga er ubeseira mot LSK de siste seks kampene (fire seire, to uavgjort), og de kongeblå herja i hangaren på Romerike i slutten av april. Vålerenga vant 3-0 etter scoringer av Olaug Tvedten. Elise Thorsnes og Dejana Stefanovic.

Vi åpner portene på Intility Arena klokka 16.00. Vålerenga-supporterne benytter inngang 10, mens supportere av Setskog/Høland, Team Strømmen og LSK Kvinner FK benytter inngang 7 på DNB-tribunen.

Hør hva Lexerød sier om styrkeforholdet mellom lagene her:

Denne saken handler omA-LAGET,