16. runde i Toppserien spilles mot Karina Sævik sin tidligere klubb.

Vi møter et Avaldsnes som ligger nest sist på tabellen med 7 poeng, der 3 av de kom som følge av seier på walkover etter at kampen mot Kolbotn på Sofiemyr ble utsatt

Forrige oppgjør mellom lagene ble spilt 1. mai og endte med 6-0 seier til damene i kongeblått.

Denne runden kan vi forvente en anderledes kamp enn i mai, ettersom Avaldsnes har vist at de er et tøft lag å møte på eget gress. De var svært nære på å klare poengdeling mot Brann, og holdt 1-1 frem til 92 spilte minutter da Brann scora på overtid, og de tapte 1-3 mot Rosenborg etter å ha ledet 1-0 til pause.

Klubben fra Karmøy har nylig forsterket troppen med canadiske Maya Ladhani (19) og brasilianske Gi Santis (25), men må klare seg uten de to sentrale spillerne Badu -og Ama Duha, som spiller U-20 VM for Ghana.

Kampen spilles søndag 14. August kl 14.00 og vises på direktesport.no

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,