En kamp vi kontrollerte fra start til slutt.

Det tar ikke lang tid før vi kommer til vår første sjanse, etter kun 15 spilte minutter har vi allerede kommet til tre gode avslutninger ved Tvedten og Thorsnes.

Etter 32 minutter kommer kampens første scoring, og for en scoring det var! En kanon av Olaug Tvedten! Hun får ballen rundt 30 meter fra mål, går inn i banen og klinker til, ballen fyker opp i krysset.

Andre omgang er svært lik den første og vi kommer til flere gode sjanser. Etter 75 minutter kommer scoring nummer 2, og det er midtstopper Camilla Huseby som setter ballen i nettet etter «klabb og babb» i feltet. Karina Sævik blir felt i boks 5 minutter senere og skaffer straffe, som Elise Thorsnes setter lekkert i hjørnet.

Alt i alt en solid gjennomføring. Nå ser vi frem mot lørdagens hjemmekamp mot Lyn! Billetter finner du her

Denne saken handler omA-LAGET,