En kamp vi fort kunne kommet seirende ut av.

Det var en jevn kamp de første 10 minuttene før Rosenborg tok mer over. Det resulterte i 2 scoringer på 7 minutter, der vi glipper på markering i feltet.

Etter halvtimen var spilt kom vi mer inn i kampen og får en scoring, det er Janni Thomsen sin corner som skrur hele veien inn i nettet.

Starten av 2. omgang er ganske lik den første, før vi begynner å presse. Etter 60 minutter utligner vi til 2-2.

Det er Thea Bjelde som stikker inn mellom midtstopper og back, hun slår hardt inn på Sævik som avslutter i en Rosenborg spiller, ballen går ut til Bjelde som klinker til på direkte fra skrått hold.

Et par minutter senere er Elise Thorsnes svært nære ved å sende oss i ledelsen, avslutningen hennes går i stolpen før den triller langs streken. 4 minutter senere scorer Rosenborg på corner.

Rosenborg blir utsatt for et voldsomt Vålerenga-press de siste 10, Dejana Stefanovic er svært nære scoring, men ballen går ikke vår vei. Det ender med 3-2 tap i Trondheim.

Nils Lexerød er tydelig på at vi skal slå dem ved neste mulighet:

– Det er dritt, et surt tap rett og slett. Vi var nære, så scorer Sara Hørte som vi vet er en av seriens beste hodespillere. Deretter presser vi bra, og kunne fort ha fått en scoring. Vi er nærmere nå enn det vi var ved våre to tidligere oppgjør denne sesongen, så nå skal vi fortsette å jobbe hardt, så skal vi slå dem neste gang.

Vålerenga stilte med følgende lag: Tompkins, Sunde (Huseby 83`), Ballisager, Sigurdardottir, Tomter, Thomsen, Stefanovic, Bjelde, Tvedten (Runa Lillegård 76`), Sævik , Nielsen (Thorsnes 60`).

Denne saken handler omA-LAGET,