På søndag er det tid for vår første kamp i det omstridte sluttspillet.

Det er ofte tette kamper mellom lagene, i år har vi møttes 3 ganger. Første oppgjør var en treningskamp som vi vant 2-0, deretter ble det 1-1 i oppgjøret på Intility Arena i mai, før vi tapte 1-0 borte i juni.

Kjøp billett her!

Mye har skjedd i Brann siden kampen i juni, hovedtrener Alexander Straus har tatt over Bayern München sitt kvinnelag, Berglind Björg Thorvaldsdottir har blitt solgt til PSG, og Elisabeth Terland har dratt til Brigthon.

Olli Harder, som tidligere var sportslig leder i klubben, innehar nå rollen som Brann sin nye hovedtrener. På sine fem første toppseriekamper som hovedtrener for Brann har han ledet laget til 3 seiere og 2 uavgjort. Klubben har også hentet to spillere i australske Tameka Yallop og Rikke Nygard, der sistnevnte kom etter å ha vært to år i Vålerenga.

Laget fra Bergen har vært det beste laget så langt i år, og endte med sine 45 poeng to plasser over Vålerenga etter grunnspillet. Dette resulterer i at de starter topp 4-sluttspillet med seks poeng, versus våre to poeng.

Vi startet sesongen sterkt og slapp kun inn ett mål på de første syv kampene, deretter flatet prestasjonene litt ut som gjorde at vi havnet på tredjeplass, to poeng bak Rosenborg som endte som nummer to etter grunnspillet.

Nils Lexerød er offensiv før sluttspillet sparkes i gang:

– Vi vet hva som bor i oss, og vi vet at når vi er på vårt beste, så er vi veldig vanskelige å slå. Vi er i en utfordrerposisjon, noe som passer oss bra, forteller Lexerød.

Kampstart kl 16.00.

BILLLETTER

DNB kjører på med konseptet «jenter på kamp» og spanderer dermed billetter på alle jenter og kvinner, uavhengig om man er en del av et lag/klubb eller ikke –  DISSE BILLETTENE ER UTSOLGT.

Publikumsinfo:

  • VIF-supportere og nøytrale tilskuere benytter inngang 10
  • Brann-supportere benytter inngang 7

Billetter kjøpes her.

Dørene åpner 1 time før kampstart, mens Øst åpner kl. 14:00

Handicap- og ledsagerbilletter: Ta kontakt på jens@vif.no

Denne saken handler omA-LAGET, ,