Det var et Vålerenga-lag som gikk ut i hundre.

Dagens første scoring kom etter bare 20 sekunder! Thomsen spilles i bakrom på kampens første angrep, og banker rett og slett ballen over Mikalsen og i det lengste hjørnet!

Deretter fortsetter vi å styre kampen og kommer til flere gode muligheter. Karina Sævik er nærmest da hun runder keeper og setter ballen på innsiden av stolpen. Etter 25 spilte minutter kommer Brann mer inn i kampen, Rikke Nygard er nære, og Nora Eide Lie har et frispark som treffer metallet.

Andre omgang starter ganske likt som den første, med sterkt Vålerenga press, men det er Brann som får scoringen. Therese Åsland blir spilt gjennom alene med Jalen Tompkins og Brann utligner. Deretter tar Brann over banespillet.

Etter 70 minutter tar Brann ledelsen etter at vi roter vekk ballen i eget forsvar, innbytter Maria Brochmann gjør ingen feil og setter ballen i hjørnet utagbart for Tompkins.

Kampen ender tilslutt 2-1.

Nils Lexerød hadde følgende å si til NRK ved kampslutt:

– Vi var bra i førsteomgang, men vi lar Brann komme inn i kampen. Etter utligningen er Brann best, og vi sliter med å få til spillet vårt og blir trykt for langt tilbake på banen. Jeg er lei av at vi akkurat ikke er gode nok mot Brann.

– Vi har fortsatt sjans på det som var målsettingen vår, å komme tilbake til Champions League, forteller Lexerød.

Vålerenga startet med følgende 11:

Jalen Tompkins – Camilla Huseby (Ally Green 87`) – Stine Ballisager – Ingebjørg Sigurdardottir – Janne Thomsen – Andrine Tomter – Dejana Stefanovic – Thea Bjelde – Olaug Tvedten (Ylinn Tennebø 63`) – Elise Thorsnes (Agnete Nielsen 76`) – Karina Sævik (Runa Lillegård 76`)

Denne saken handler omA-LAGET,