Når du ser Vålerenga på Intility Arena i Toppserien blir du tatt vare på Norges beste kamparrangør.

På hver kamp i Toppserien har Norges Fotballforbund (NFF) satt opp en kampdelegat som skal påse at arrangementet går riktig for seg. Etter en særdeles grundig evaluering gir delegaten så en poengsum som blir telt opp til slutt.

­- Det er selvfølgelig veldig moro at vi får annerkjennelse for den jobben som er lagt ned, og jeg synes våre fantastiske frivillige fortjener denne oppmerksomheten. Vi streber etter å ha et kamparrangement som ikke bare er i toppen i norsk kvinnefotball, men i norsk fotball uavhengig kjønn, sier arrangementsansvarlig Frank Ove Hansen og legger til:

– Vi har et strålende miljø og samhold i vår dugnadsgruppe hvor alle både blir inkludert og ivaretatt. Vi er kjempeglade i de alle sammen, og jeg gleder meg til å gi de en ordentlig fest etter sesongen!

Delegatene er instruert av NFF til at 7,0 er et svært godt arrangement, men Vålerenga scoret hele 7,47 poeng i snitt denne sesongen! Nummer to var Rosenborg med 7,23, mens Stabæk tok tredjeplassen med 7,06 poeng.

Har du lyst å bli med som frivillig hos årets arrangør i Toppserien? Send en e-post hvor du forteller litt om deg selv til frank.ove.hansen@vif.no.

Denne saken handler omA-LAGET,