Vi åpnet kampen sterkt og det meste foregikk på Stabæks banehalvdel fra start av, men det tok 27 minutter før vi fikk dagens første scoring.

Janni Thomsen mottar ballen etter å først ha slått en corner, og sender den ut til Olaug Tvedten til høyre. Hun legger inn og i feltet knuser Sigurdardóttir alle og sender ballen via bakre stolpe og i mål!

Mål nummer to kommer fjorten minutter senere. Karina Sævik kjører dribleshow og kommer seg forbi to spillere, hun legger inn til Stefanovic som skyter, skuddet blir blokkert og ender i beina til Thorsnes som smeller ballen inn fra fem meter.

Stabæk fikk en stor mulighet til å redusere på tampen av omgangen da Jönsson var alene med keeper, men Jalen Tompkins kom mesterlig ut og reddet.

I andre omgang forsetter vi trykket. En aggressiv Karina Sævik på topp vinner ballen i en gunstig posisjon, og spiller gjennom Thea Bjelde som tupper ballen lekkert forbi keeper i det sekstifemte minutt.

Vår fjerde scoring kommer etter at Olaug Tvedten sender ballen gjennom til Ylinn Tennebø ute til venstre. Hun legger inn tett på keeper, og der kommer Sævik og setter sitt første Vålerenga-mål!

Nummer fem for dagen kommer etter Runa Lillegård blir spilt fri i en 1 mot 1 situasjon, rykker forbi Stabæks forsvar og setter ballen forbi keeper på halvdistanse.

Flere mål ble det ikke og det endte med 5-0 seier over Stabæk.

Vålerenga startet med følgende 11:

Jalen Tompkins – Camilla Huseby – Stine Ballisager – Ingebjørg Sigurdardottir – Janne Thomsen (Stine Brekken 76`) – Andrine Tomter (Ylinn Tennebø 45`) – Dejana Stefanovic – Thea Bjelde – Olaug Tvedten (Mawa Sesay 85`) – Elise Thorsnes (Runa Lillegård 77`) – Agnete Nielsen (Karina Sævik 34`)

Neste kamp spilles hjemme mot Rosenborg, 2. oktober. Billetter finner du her

Denne saken handler omA-LAGET,