Utslåtte trøndere gjester intility arena søndag ettermiddag.

Billettinformasjon finner du nederst i artikkelen. 

Denne uken brast Rosenborgs drøm om gruppespill i UEFA Womens Champions League, da Real Madrid ble et nummer for store over to kamper.

Etter å ha tapt 0-3 på Lerkendal, leverte trønderne bedre nede i Spania og holdt 1-1 til pause, men kampen endte til slutt 2-1 (5-1 sammenlagt) til det spanske hovedstadslaget.

Vålerenga fikk selv smertelig erfare følelsen av å ryke ut av UWCL på målstreken i fjor og det er bare å anta at det er et revansjelysten Rosenborg som tar turen til Norges hovedstad. De har nok, i liket med oss, også lyst på å ta seg til Europa neste år.

Det er de to øverste lagene etter «topp 4 sluttspillet» går til UWCL-kvalifisering. Pr. dags dato ligger Vålerenga 3 poeng bak Rosenborg på tabellen, så det er ikke til å stikke under en stol at det er mye å spille om på søndag.

Sesongens foregående oppgjør har stort sett endt i favør av trønderne. I våres ble det 1-1 på intility, mens Rosenborg vant 2-0 (toppserien) og 3-2 (NM) på Koteng arena.

Sistnevnte kamp var Vålerenga svært nære en seier og Nils Lexerød mener laget har alle muligheter søndag.

– Vi vet vi er på høyde med Rosenborg og at det i bunn og grunn handler om å «vippe» de avgjørende situasjonene i vår favør. Vi må sette sjansene våre, samtidig som vi ikke kan slippe dem til for lett i vår egen boks. Vi gjorde en god prestasjon mot Stabæk og vi har fått trent godt inn mot denne kampen. Det er nå flere spillere som er i god form og går inn med en offensiv innstilling mot kampen.

BILLETTER

Vi opererer med ordinære billettpriser, men med OBOS som kampsponsor har vi også følgende tilbud:

  • Alle OBOS-medlemmer får 50% (2 for 1)
  • Barne- og ungdomslag får 50%

Bruk promokode: obos

Alle kampbilletter finner du ved å klikke her. 

Denne saken handler omA-LAGET,