Elise Thorsnes scora to og ble historisk.

Det første kom etter 17 minutter, der vi tar ledelsen etter en fantastisk kontring! Stefanovic spiller gjennom Thomsen i bakrom, hun slår inn fra høyre og finner Elise Thorsnes som avslutter knallhardt på førstetouch utagbart for keeper.

Kampens andre scoring kommer 13 minutter senere, og er nesten en kopi av det første. Stefanovic slår en presis langpasning mot Thomsen på høyresiden. Vingbacken setter så opp farten og legger inn mot Thorsnes foran mål. Den rutinerte spissen bruker venstrefoten denne gangen og er sikker som banken, hun setter med det inn sitt mål nummer 200 i Toppserien!

Vi er svært effektive og går inn til pause med ledelse.

I 2. omgang så ligger vi kompakt og forsvarer oss i en 5-4-1 som blir til vår vanlige 3-5-2 når vi har ball. Karina Sævik ble kåra til banens beste og er et konstant uromoment for Rosenborg-forsvaret.

Det ble ingen flere scoringer og damene i blått tar tre svært viktige poeng. Kveldens seier gjør at tabellen ser slik ut:

 

Høydepunkter:

Vålerenga startet med følgende 11:

Jalen Tompkins – Camilla Huseby – Stine Ballisager – Ingebjørg Sigurdardottir – Janne Thomsen – Andrine Tomter (Ylinn Tennebø 61`) – Dejana Stefanovic – Thea Bjelde – Olaug Tvedten (Stine Brekken 61`) – Elise Thorsnes (Runa Lillegård 73`) – Karina Sævik (Mari Nyhagen 90+3`)

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,