Kampen om gullet lever.

Dagens seier gjør at Vålerenga nå kun er to poeng bak serieleder Brann, med en kamp mer spilt.

Det var Rosenborg som åpnet best, men etter 10 spilte minutter tok vi over. Etter 16 minutter scorer vi på dødball, Janni Thomsen slår en god corner som Dejana Stefanovic header perfekt i mål, utagbart for keeper. Både Janni Thomsen og Olaug Tvedten har mulighet til å doble ledelsen noen minutter senere, men Rosenborg holder unna.

I 2. omgang fortsetter vi å ligge kompakt defensivt og sørger for at Rosenborg ikke kommer til veldig store muligheter. Etter 74 minutter får vi straffe, etter at Rosenborg-keeper Lene Christensen feller Thea Bjelde i boksen. Straffesparket tas av målscorer Stefanovic, men går utenfor mål.

Det gjorde at Rosenborg fikk ny energi i laget, og det blir noen svært spennende sluttminutter, men vi kjemper og sørger for at det ikke blir noen fler mål.

Etter kampen er det en godt fornøyd Nils Lexerød som blir intervjuet av Direktesport:

– Det er veldig deilig å vinne her i Trondheim. Det er en fortjent seier, vi skaper mest og er flinke til å vinne 2. ballene. Vi har mye bedre kontroll enn det vi hadde da vi møttes for noen uker siden på Intility. Rosenborg skaper trykk på oss mot slutten av kampen, men vi holder stand.

Vi stilte med følgende lag:

Jalen Tompkins – Andrine Tomter – Stine Ballisager – Ingebjørg Sigurdardottir – Janne Thomsen – Ylinn Tennebø  – Dejana Stefanovic – Thea Bjelde – Olaug Tvedten (Stine Brekken 83`) – Elise Thorsnes (Runa Lillegård 67`) – Karina Sævik.

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,